Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Володимир Зеленски ще присъства днес на конференцията по сигурността в Мюнхен

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще участва през днешния ден на конференцията по сигурността в Мюнхен, а по-късно денем ще се върне в Украйна, заяви в изказване канцеларията му, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 454
Посещението му беше под въпрос заради безпокойствие измежду западните страни, че Русия може да предприеме военно нахлуване против Украйна и е допустимо да направи това, до момента в който президентът й е отвън страната. Русия отхвърля да възнамерява нахлуване против съседката си.

В Мюнхен Зеленски ще има срещи с английския министър председател Борис Джонсън, с немския канцлер Олаф Шолц и с вицепрезидентката на Съединени американски щати Камала Харис, уточни канцеларията на президента, представена от ТАСС.

Украинският президент ще се срещне също " с представители на интернационалните финансови институции и други сътрудници и другари на Украйна ", се споделя в изказването на службата му. При срещите си Зеленски чака да бъдат реализирани " съответни договорености за даване [на Киев] на спомагателна военна и финансова поддръжка за укрепване на стабилността на Украйна ", добавя канцеларията.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 454  Милен Керемедчиев с коментар ще има ли пълномащабни военни дейности в Украйна Милен Керемедчиев с коментар ще има ли пълномащабни военни дейности в Украйна  Англия упрекна Русия за хакерски атаки против банки в Украйна Англия упрекна Русия за хакерски атаки против банки в Украйна  Борис Джонсън: Западът се нуждае от Борис Джонсън: Западът се нуждае от " взаимност " във връзка с Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР